Održana Skupština VZO Kraljevec na Sutli

Datum objave: 09. 5. 2018.

U utorak 08. svibnja 2018. godine održana je redovna 17. izvještajna godišnja Skupština Vatrogasne zajednice općine Kraljevec na Sutli.

Skupštinu je otvorio predsjednik VZO Mario Harapin obrativši se s pozdravnom riječi prisutnima.
Uz članove Vatrogasne zajednice sjednici su nazočili gosti i uzvanici između kojih  predsjednik VZ KZŽ Stjepan Skuliber te predstavnici Vatrogasnih  zajednica Grada Klajca i općine Dubravica te Gasilske zveze Brežice.
Zajednički Izvještaj o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva za 2017. g. podnio je tajnik Davor Horvatin.

Financijsko izvješće za 2017. podnio je blagajnik Tomislav Šplajt.
Izvješće nadzornog odbora podnio je predsjednik Nadzornog odbora Ivan Grgac konstatirajući da u izvještajnom razdoblju nije bilo kršenja Statuta. Materijalno-financijsko poslovanje vodi se sukladno Zakonu i zakonskim propisima.

Sva Izvješća od strane članova Skupštine jednoglasno su prihvaćena.

Dodijeljene su i Zahvalnice VZO Dubravica i VZG Zaprešić za pomoć pri osposobljavanju i edukaciji vatrogasaca.

Posebni gosti Skupštine bili su županijski prvaci . podmladak iz DVD Kačkovec koji su nagrađeni zahvalnicama i malim kipićima vatrogasca.
U pozdravnim govorima, uzvanici su čestitali na dosadašnjem uspješnom radu, zaželjevši u budućnosti još više uspjeha i ostvarenje svih zadanih planova u 2018. godini.
Predsjednik Skupštine zahvalio je uzvanicima na upućenim pohvalama i čestitkama, a što vatrogasce obvezuje da se još više trude svaki svojim radom doprinijeti nastavku dugogodišnje tradicije vatrogastva na našem području te da budu svima na pomoći onda kada je to najpotrebnije.